Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Personvern

Personopplysninger og cookies

MellyMoon arbeider for å ivareta ditt personvern når du benytter deg av våre tjenester. 

All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og -forskrift. MellyMoon AS kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart med mindre dette er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle. Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg. Dersom opplysningene er uriktige, irrelevante eller ufullstendige kan du kreve dem rettet eller slettet. Du har også rett til å bli informert om alle de behandlinger av personopplysninger som foregår hos MellyMoon AS.

 

Hva bruker vi de personlige opplysningene dine til?
Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker den innsamlede informasjonen til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer.

Vi trenger opplysningene for følgende formål:

- For å opprette din personlige brukerkonto hos MellyMoon

- For behandling av bestillingene din

- For å via SMS sende informasjon om forsendelser

- For å sende deg markedsføringstilbud som nyhetsbrev

- For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg

- For å svare på spørsmål fra deg og for å informere deg om nye eller endrede tjenester

 

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel er en datapakke som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser når brukeren besøker nettstedet. Når brukeren besøker det samme nettstedet senere, vil de lagrede dataene bli hentet frem fra informasjonskapselen og brukt til å tilpasse nettstedet etter brukerens tidligere innstillinger. MellyMoon bruker informasjonskapsler til å forbedre og forenkle besøkene dine på nettstedet vårt. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlige opplysninger. Det finnes to typer informasjonskapsler: permanente og midlertidige (informasjonskapsler for økter). Permanente informasjonskapsler lagres som en fil på PCen eller smarttelefonen i minimum 12 måneder. Informasjonskapsler for økter er midlertidige, og de forsvinner når du avslutter nettleseren.

Du kan slette informasjonskapsler fra PCen eller smarttelefonen via nettleseren. Åpne Hjelp i nettleseren for å se hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Merk at du ikke kan bruke alle funksjonene som er tilgjengelige hvis du avslår bruk av informasjonskapsler.

 Se personopplysningsloven for ytterligere informasjon.