Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-

Personvern

Personopplysninger og cookies

MellyMoon arbeider for å ivareta ditt personvern når du benytter deg av våre tjenester. 

All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og -forskrift. MellyMoon AS kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart med mindre dette er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle. Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg. Dersom opplysningene er uriktige, irrelevante eller ufullstendige kan du kreve dem rettet eller slettet. Du har også rett til å bli informert om alle de behandlinger av personopplysninger som foregår hos MellyMoon AS.

 

Hva bruker vi de personlige opplysningene dine til?
Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker den innsamlede informasjonen til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer.

Vi trenger opplysningene for følgende formål:

- For å opprette din personlige brukerkonto hos MellyMoon

- For behandling av bestillingene din

- For å via SMS sende informasjon om forsendelser

- For å sende deg markedsføringstilbud som nyhetsbrev

- For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg

- For å svare på spørsmål fra deg og for å informere deg om nye eller endrede tjenester

 

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel er en datapakke som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser når brukeren besøker nettstedet. Når brukeren besøker det samme nettstedet senere, vil de lagrede dataene bli hentet frem fra informasjonskapselen og brukt til å tilpasse nettstedet etter brukerens tidligere innstillinger. MellyMoon bruker informasjonskapsler til å forbedre og forenkle besøkene dine på nettstedet vårt. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlige opplysninger. Det finnes to typer informasjonskapsler: permanente og midlertidige (informasjonskapsler for økter). Permanente informasjonskapsler lagres som en fil på PCen eller smarttelefonen i minimum 12 måneder. Informasjonskapsler for økter er midlertidige, og de forsvinner når du avslutter nettleseren.

Du kan slette informasjonskapsler fra PCen eller smarttelefonen via nettleseren. Åpne Hjelp i nettleseren for å se hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Merk at du ikke kan bruke alle funksjonene som er tilgjengelige hvis du avslår bruk av informasjonskapsler.

 Se personopplysningsloven for ytterligere informasjon.

 

Produktet du valgte er lagt i handlekurven