Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-

Personvern

Disse personvernvilkårene beskriver personopplysninger som samles inn eller genereres (behandles) når du bruker MellyMoon AS nettsider. Personvernvilkårene beskriver også hvordan dine personopplysninger brukes, deles og beskyttes, valgene du har angående dine personopplysninger, og hvordan du kan kontakte oss.

Hvilke opplysninger samler vi inn og når?

Vi ber deg om konkrete personopplysninger for å forsyne deg med produktene eller tjenestene du ber om. For eksempel når du foretar kjøp, ber om å motta kommunikasjon, oppretter en konto, deltar i konkurranser, eller bruker våre nettsider.

Disse personopplysningene inkluderer:

– Kontaktinformasjon inkludert navn, e-post, telefonnummer og levering- og fakturaadresse.
– Innloggings- og kontoinformasjon, inkludert brukernavn, passord og unik bruker-ID
– Personlige detaljer inkludert kjønn, hjemby, fødselsdato og kjøpshistorikk.
– Betalings-eller kredittkortinformasjon
– Personlige preferanser inkludert din ønskeliste, samt preferanser angående markedsføring og informasjonskapsler

Når du interagerer med vår nettside, blir dine data automatisk samlet inn fra din enhet eller nettleser. Mer informasjon om denne praksisen er inkludert i seksjonen om informasjonskapsler i disse personvernvilkårene nedenfor. Denne dataen inkluderer:

– Enheters ID, «call state», nettverkstilgang, lagringsinformasjon og batteri informasjon
– Informasjonskapsler, IP-adresser, «referrer headers», data som identifiserer din nettleser og versjon, og «web beacons» og tagger

HVORFOR og HVORDAN bruker vi (behandler) dine personopplysninger?

Vi behandler alle personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Som databehandlingsansvarlig lagrer og bruker vi disse opplysningene for at vi skal ivareta og administrere kundeforholdet, herunder informere om produkter, tjenester og andre ytelser fra MellyMoon AS og nære samarbeidspartnere. 

MellyMoon AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller gjelder inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. MellyMoon AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.

For å formidle informasjon om våre produkter, tjenester, arrangementer og for andre salgsfremmende formål.

Når du samtykker, ved å skrive inn e-postadressen din og krysser av boksen for «Send meg nyhetsbrev» samtykker du til at vi sender deg informasjon om nye produkter og tilbud og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Vi vil sende deg markedsføringskommunikasjon og nyheter vedrørende MellyMoon sine produkter, arrangementer og andre tilbud. Du kan til enhver tid, etter at du har samtykket, melde deg av ved å å trykke på «avmeld» nederst i våre nyhetsbrev.

Dersom du er en eksisterende kunde av MellyMoon AS (for eksempel dersom du har foretatt en bestilling hos oss), kan vi bruke kontaktinformasjonen du oppga til å sende deg markedsføringskommunikasjon om lignende produkter eller tjenester, når dette er tillatt etter gjeldende lovgivning (med mindre du har fravalgt dette). I andre tilfeller ber vi om ditt samtykke til å sende deg markedsføringsinformasjon. Vi kan bruke informasjonen du gir oss samt informasjon fra andre av våres produkter eller tjenester – slik som ditt bruk av våre nettsider og applikasjoner for å personalisere kommunikasjonen om produkter og tjenester som kan være av interesse for deg.

For å drive, forbedre og opprettholde vår virksomhet, produkter og tjenester 

Vi bruker personopplysninger som du gir til oss for å drive vår virksomhet. Vi kan bruke personopplysninger om hvordan du bruker våre produkter og tjenester til å forbedre din brukeropplevelse og til å hjelpe oss med å diagnostisere tekniske og servicerelaterte problemer og administrere våre nettsider og applikasjoner. 

Deling av opplysninger til eksterne- og tredjepartsleverandører.

Vi benytter oss av forskjellige underleverandører, eller tjenesteleverandører, ofte omtalt som databehandlere for leveranse, innsamling, lagring og informasjonshåndtering. Disse leverandørene behandler data på våre vegne, i henhold til databehandler og de instrukser de mottar fra oss. Alt i henhold til europeisk og norsk personlovgivning.

MellyMoon AS selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon. Betalings- og kontaktinformasjon du har delt med oss er kun tilgjengelig for Klarna og Vipps, som besørger betalingstransaksjoner, Posten og Bring som besørger leveranser av produktene våre til deg, Mailchimp som sender kundebrev, nyheter og tilbud. Mystore er handelsplattformen i nettbutikken. 

For å kunne gjennomføre betalingstransaksjoner benytter vi Klarna og Vipps. Alle korttransaksjoner og betalingsinformasjon fra betalingskort, Visa og Mastercard blir kryptert gjennom Klarna. Hverken vi eller andre kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når betalingstransaksjoner blir gjennomført i nettbutikken.

Les mer om Klarnas og Vipps retningslinjer for personvern her:

https://www.klarna.com/no/personvern/

https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern/

For å besørge leveranse av varer du har bestilt, innhenter vi kontakt- og leveranseinformasjon. Til denne tjenesten benytter vi Posten og Bring. Les mer om deres retningslinjer for personvern her:

https://www.posten.no/personvern-sikkerhet

https://www.bring.no/privacy-policy

For å sende deg tilbud, nyheter og informasjon om våre produkter innhenter vi e-postadressen din og benytter Mailchimp til utsendelse. Du må aktivt samtykke til at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev, og du kan når som helst melde deg av vår mailingliste.  

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Bruk av Cookies – Informasjonskapsler

En cookie inneholder kun anonym informasjon, og kan ikke benyttes til å identifisere brukeren personlig. Ved å gå inn på nettsteder samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren og du kan til enhver tid slette cookies.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics informasjonskapsler for å analysere brukeratferd på våre nettsider, og gjøre kundereisene på sidene våre enda enklere og bedre. Dataene samles inn og lagres på Googles servere.

Google AdWords

Vi benytter informasjonskapsler til å produsere innhold og annonser som best mulig er tilpasset dine behov og preferanser.

Les mer om Google Analytics personvern:

https://policies.google.com/privacy?hl=no&gl=no

Facebook og Instagram

Vi bruker Facebook informasjonskapsler for å analysere brukeratferd på våre nettsider og respons på annonsering i sosiale kanaler som Facebook og Instagram. Informasjonen vi henter inn benytter vi for å produsere innhold og annonser som best mulig er tilpasset dine behov og preferanser.

Les mer om Facebooks retningslinjer for informasjonskapsler her:

https://www.facebook.com/policies/cookies/ 

Hvordan kan jeg unngå informasjonskapsler?

Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du enten blokkere alle informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler fra datamaskinen eller motta en advarsel før du lagrer informasjonskapsler.

En endring i innstillingene for informasjonskapsler kan føre til en dårligere brukeropplevelse når du besøker våre og andre nettsteder.

Du bør være oppmerksom på at hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, kan det være funksjoner på vår nettside som ikke fungerer.

Les mer om sletting av informasjonskapsler på nettvett.no :

https://nettvett.no/slik-administrerer-du-informasjonskapsler/

Samtykke

Kunden samtykker i at MellyMoon AS kan benytte enhver kommunikasjonsform overfor deg for å informere om eller markedsføre vårt produkttilbud. 

MellyMoon AS er underlagt taushetsplikt om personopplysninger. Utlevering av opplysninger til utenforstående utover ovennevnte parter kan ikke skje uten ditt samtykke, med mindre utleveringen er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving, forsikringskrav og/eller regnskapsbehandling.  Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og kan kreve å få disse rettet, jf. personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.

 

 

Produktet du valgte er lagt i handlekurven